Het Diepe Water - artikel Trends 22/08/2013

23/08/2013

Bij haar aantreden midden 2010 hoopte Ellen Theeuwes, CEO van waterspecialist Induss, binnen vier jaar actief te zijn in het buitenland. Oman en Kazachstan zijn de eerste doelen.

“Als ik op elke uitnodiging inga, zit ik heel de tijd in het vliegtuig”, lacht Theeuwes op de vraag of het moeilijk is om in het buitenland actief te worden. “Maar zulke reizen kosten wel geld, zonder dat het noodzakelijk iets opbrengt. Het is veeleer zaak de juiste keuzes te maken: wanneer doen we mee, wanneer niet?”


Induss is een dochter van water-link, het samenwerkingsverband van de watermaatschappijen AWW en TMVW. Het negentienkoppige team specialiseert zich in water-oplossingen (proces, stoom, afval) voor de industrie, en bedient vooral de chemie en de voedingssector. Op het klantenlijstje prijken namen als Total, Alco Bio Fuel, Cargill, Air Products, IVAGO, Solutia en Proviron. 

Lees verder: http://trends.knack.be/economie/weekblad/articles/printarticle-3312672.htm
 
Foto: © Wim Kempenaers

 

The collaboration with Induss enables us to reduce our carbon footprint. Transparency in our partnership is also the key for better cost control of water and steam.
Johan Rousseau
plant manager, Eastmann
We sustainably reduced our demin water cost
Ivago
management
Thanks to Induss’ full examination and mapping of my various water needs, I now receive guaranteed quality and secured delivery of industrial water for my production line and that at a fixed price for a full contract length.
Bart Vervenne
Plant Manager, Alco Bio Fuel